Rezervacije : +385 (1) 4683 832 / +385 (99) 5049 730

Antiageing Paket – Always beautiful

Oko  četvrtinu našeg načina starenja određuju geni, dok ostatak ovisi o našem načinu života, što ,naravno, znači da promjena životnih navika ključna je za pomlađivanje. Ostati što duže mlad zahtijeva da naša tijela se moraju kontinuirano obnavljati, i to ne samo od svakodnevnog stresa nego da baš mi sami moramo kontinuirano ‘pametno’ hraniti svoja tijela kvalitetnim proteinima i kvalitenim nutrijentima potrebnim za stvaranje novih stanica.
Nitko nije izbjegao starost no birajući zdrav lifestyle i hraneći tijelo hranom za vječnu mladost, možemo našu prolongiranu energiju, zdravu tjelesnu težinu, mentalnu agilnost odista održati što duže, što potvrđuje i istraživanje Instituta za zdravlje i starenje sveučilišta Newcastle. Ono je  pokazalo  da pravilan odabir namirnica, smanjenje tjelesne težine i redovite kardiovaskularne vježbe, kao i vježbe podizanja utega, ne samo da produžuju život nego i povećavaju vjerojatnost za zdravu dugovječnost, što nam i jest glavni cilj.

No , vjerojatno se mnogi pitaju zašto starimo. Odgovor je da su za to zaslužni   brojni slobodni radikali koji  dovode  do oštećenja DNK (genetski materijal prisutan u svakoj tjelesnoj stanici) i konačan rezultat je – starenje. Promjenom   životnih navika možete godine vratiti unazad te  40-godišnjakinja može imati kožu kao da joj je 30 godina, srce zdravo kao da joj je 20 birajući hranu sa najviše nutrijenata a najmanje potencijalno opasnih sastojaka. Važno je da moramo početi prepoznavati hranu koja hrani naša tijela za njegovo optimalno zdravlje! I ne zaboravite, ma koliko imali  godina, nikad nije kasno za promjene!

ALWAYS BEAUTIFUL – UVIJEK LIJEPI Paket 300,00  kn

Nakon budjenja
Elixir no.4  – 30 minuta nakon ništa ne piti niti jesti

Doručak
All day breakfast

Medjuobrok
Elixir no.3

Ručak
Antiaging Supreme

Medjuobrok
Elixir no. 6

Večera
Green Ph Supreme

Pred spavanje
Elixir no.1

3 dana Antiageing paket  900 kn uklj.pdv– gratis analiza tijela na uredjaju Tanita MC 980 ( poklon vrijedan 375 kn uklj. pdv)

Comments

comments

error: Content is protected !!